English
Briez | Laserontharing en huidverzorging | Nooit meer scheren
Het is tegenwoordig echt mogelijk: haargroei kan verminderd worden en zelfs wegblijven met laser ontharing en IPL. En dat op een veilige en efficiënte manier.
permanente ontharing, permanente haarreductie, definitieve ontharing, laser ontharing, ontharings praktijk, ontharingskliniek, laserontharing, overbeharing, veilig ontharen, veilige laser ontharing, effectief ontharen, veilig, efficiënt, IPL, ontharingskuur, behandelingen ontharen, behandelingen
85
page,page-id-85,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,

Introductie

 

Het is tegenwoordig echt mogelijk: haargroei kan verminderd worden en op den duur zelfs wegblijven. En dat op een veilige en efficiënte manier, op bijna alle plekken met ongewenst lichaamshaar voor zowel mannen als vrouwen.

Behandelkuur voor permanent ontharen

Een hele kuur, met behandelingen circa om de tien weken, bestaat uit ongeveer 4 – 8 behandelingen, afhankelijk van onder andere de haarkleur en aanleg van de persoon. Maar er zijn ook cliënten die het maar 1 keer per jaar laten doen voor een onbezorgde vakantie. Langzamerhand krijgen ze er dan steeds minder last van.

Na iedere behandeling volgt steeds een hele leuke periode want dan groeien de haren een tijd erg langzaam, of ze vallen uit en blijven weken weg. Als de nieuwe lading terugkomt, zijn ze vaak al zachter, zodat ze niet meer zoveel irritatie bij het scheren veroorzaken.

Resultaat

Als men doorzet en meer behandelingen neemt, gebeurt het uiteindelijk echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ontstekingen met ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Wel zorgeloos badkleding aantrekken, sporten en nog veel meer, terwijl u weet dat u zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei meer heeft.

Voordat u gaat beginnen met de laser of IPL behandelingen gaan wij graag eerst een uitgebreid intake gesprek met u aan, inclusief een test met zowel de de LightSheer Diode laser als de ELOS (IPL).

Voel zelf dat het mogelijk is, probeer het gratis uit met een proefstuk, of zelfs met een serie gratis proefstukken!

 

 

bikini1

Bikinilijn voor laserbehandelingen, een paar dagen niet geschoren: ruwe stugge donkere stoppels, veel last van ingroei, pukkels, vlekken 6 maart 2007

 

bikini2

Bikinilijn zelfde vrouw na 5 laserbehandelingen gedurende 1,5 jaar. Laatste behandeling was half jaar geleden. Daarna heeft ze niet meer geschoren. 6 juni 2009